Over de studio

Je bent welkom in Pedicure en Nagelstudio Zwaluw in Almere. Hier ga je een ontspannen tijd tegemoet. Waarom ik deze studio ben begonnen? Omdat ik je wil helpen om te stralen.

Meer informatie over de twee specialiteiten van de studio:

Kom je voor het eerst?

# Hoe betaal ik?
Je kunt hier pinnen.

# Welke behandeling heb ik nodig? 
Daar adviseer ik je graag over, dat mag en kan tijdens je afspraak.

# Hoe lang duurt een behandeling?
Dat verschilt. Moet je bijvoorbeeld oude gellak verwijderen? Dat kost meer tijd dan schone nagels. Weten hoe lang jouw behandeling duurt? Bel me op +316 81 25 26 35

# Waar bevindt de studio zich?
Het adres van de studio is Bezaan 17 in Almere. De studio bevindt zich op de begane grond van het woonhuis en is in moderne stijl ingericht.

# Kan ik iemand meenemen?
Dat mag altijd, er zijn twee zitplekken aanwezig in de studio.

4 thoughts on “Over de studio

  1. Van al mijn vrouwelijke collega’s complimentjes over mijn mooie nagels en waar ik die liet doen. Het design bleef vier weken lang perfect zitten en zelfs daarna eigenlijk wel.

  2. Vorige week een behandeling voor zwakke nagels gehad. Van te voren goede instructie van de behandeling en uitleg van het merk. Ben heel blij met het resultaat: sterkere nagels die niet meer gebroken en lelijk zijn, maar mooie stevige nagels! Behandeling is zeker een aanrader! Bedankt Erica!

  3. Erica is een geweldige vakvrouw (een pietje precies)! Ze werkt volgens alle protocollaire richtlijnen voor de hand en voetverzorging. Smaakvol ingerichte zéér schone ruime behandelkamer. Kortom; een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ praktijk die ik iedereen aanbeveel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *